Edelstenen zijn schatten uit de aarde die al ver voor ons menselijk bestaan een belangrijke rol speelden in de diverse cycli van de natuur. Tegenwoordig raken steeds meer mensen geïnteresseerd in hun energie en werking.

Kracht en energie

Ook ik ben gefascineerd door hun kracht en energie. Je lichaam, geest en ziel is een heilige drie-eenheid die jou, als je in balans bent, volledig in je kracht zet. Als deze eenheid uit balans is, kun je klachten ervaren als vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn of andere fysieke en/of psychisch ongemakken. Het dragen van een edelsteen kan hierin heilzaam zijn. Elke edelsteen is weer anders en hun eigen unieke energie zorgt ervoor dat het zelfgenezend vermogen van je lichaam in gang wordt gezet. Edelstenen zijn een aanvulling op jouw proces, jijzelf draagt nog altijd de verantwoordelijkheid om je proces tot zelfbewustzijn, heling, aan te gaan.

Ben je op zoek naar een passende edelsteen? Maar weet je niet welke? Wil je een edelsteen bij je dragen afgestemd door mij? Dat kan. Vooraf stem ik me af op jouw energie en kies intuïtief een edelsteen voor je uit die je bij je kunt dragen.  De edelsteen herinnert je aan datgene voor jou belangrijk is; geeft je bescherming, heling, energie, liefde. 

Ik bied je het volgende aan:

Het edelsteen KWARTAAL abonnement;

Je ontvangt ieder kwartaal een edelsteen die handmatig, met zorg, aandacht en liefde door mij gekozen is waarin de afstemming op de energie van het seizoen en de maan een rol spelen. Ik neem hiervoor de tijd, energie en ruimte om echt iets gaafs en bijzonders voor je uit te zoeken.

En omdat er al zoveel te kiezen is, houd ik het simpel en overzichtelijk en heb ik 2 soorten abonnementen waaruit je kunt kiezen:

EDELSTEEN BASIS abonnement:
Je ontvangt ieder kwartaal een edelsteen met beschrijving over de edelsteen maar oa ook over de verzorging, de energie van het seizoen en de maan en dat wat zich er zich aandient.
Het BASIS abonnement kost € 25,00 per kwartaal*
Betaal je het jaar in 1 keer dan betaal je € 80,00*

EDELSTEEN PLUS abonnement:
Je krijgt naast de edelsteen en de beschrijving ook een persoonlijk geschreven reading gericht op jouw energie en eventueel gericht op het thema wat op dat moment in jouw leven speelt.
Het PLUS abonnement kost € 55,00 per kwartaal*
Betaal je het jaar in 1 keer dan betaal je € 200,00*

De abonnementen zijn binnenkort verkrijgbaar via de winkel maar nu te bestellen via manou@maanverlicht.nl

*Het abonnement sluit je af voor minimaal 1 jaar en de bedragen zijn inclusief verpakken en verzenden.