Jouw huis dé plek is waar je je veilig en geborgen hoort te voelen! Dit kan echter door verschillende oorzaken verstoord zijn; door ruzie, ziekte, overlijden, geboorte, verhuizing of een scheiding. Veelgehoorde klachten zijn; slecht slapen, ruzies, je niet thuis of veilig voelen in je eigen huis.

Een energetische huisreiniging draagt bij om oude energieën te neutraliseren zodat hernieuwde energie de ruimte krijgt. Hierdoor wordt jouw huis (weer) een  (t)huis weer waarin plezierig en gelukkig geleefd wordt. 

Hoe ga ik te werk?

Ik reinig het huis met de elementen aarde, water, vuur en lucht. Daarnaast zet ik ook edelstenen in. De edelstenen bekrachtigen de reiniging en bescherming van het huis zodat de energie van de (huidige) bewoners weer kan stromen. Naast de energetische reiniging ontvang je zelf een reading en healing.

Ik bied tevens de mogelijkheid om je huis op afstand te reinigen. Neem hiervoor gerust contact met me op.

Naast woonhuizen, reinig ik winkel- en bedrijfspanden. Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie gerust contact met me op.

Kosten voor huisreiniging zijn € 120,00 (van een gemiddeld rijtjeshuis), exclusief reiskosten (€ 0,30 per kilometer). Bel of mail voor een afspraak 06-55155286 of manou@maanverlicht.nl

Een vriendin van mij had goede ervaringen met de huisreiniging van Manou. Omdat mijn kleine mannetje de laatste maanden erg slecht sliep en veel boos was, heb ik Manou gevraagd om het huis te komen reinigen. Hij is namelijk erg gevoelig voor allerlei energien. We wonen er nog niet zo lang, een reiniging voelde sowieso wel goed om te doen.
Manou reageerde erg snel en de volgende week kwam zij al langs. Op een rustige manier heeft zij toen het huis gereinigd, ik voelde ook meteen het verschil. De zwaarte was weg, met name op zolder voelde ik dit erg namelijk.
Na de reiniging moest mijn mannetje even wennen aan de leegte en rust. Manou hielp hierbij met tips, wat erg fijn was. Hij slaapt nu goed en rustig en het voelt hier helemaal schoon en licht. Echt een aanrader voor iedereen die schoon schip wilt maken. Diane Schuitemaker