Jouw huis is dé plek is waar je je veilig en geborgen hoort te voelen! Dit kan echter door verschillende oorzaken verstoord zijn; door ruzie, ziekte, overlijden, geboorte, verhuizing of een scheiding. Veelgehoorde klachten zijn; slecht slapen, ruzies, je niet thuis of veilig voelen in je eigen huis.

Een energetische huiszuivering draagt bij om oude energieën te neutraliseren zodat hernieuwde energie de ruimte krijgt. Hierdoor wordt jouw huis (weer) een  (t)huis weer waarin plezierig en gelukkig geleefd wordt. 

Hoe ga ik te werk?
Allereerst ga ik met je in gesprek. Wat is de reden van de zuivering en welk resultaat wil je ervaren? Ik maak energetisch contact met het huis en zuiver ik het huis met de elementen aarde, water, vuur en lucht. Ik maak daarbij tevens gebruik van de energie van edelstenen. De edelstenen bekrachtigen de zuivering en bescherming van het huis zodat de energie van de (huidige) bewoners weer kan stromen. Na de zuivering vertel ik je wat ik heb ervaren, wat ik ben tegengekomen en bied ik nazorg aan. 

Ieder huis is uniek, net als iedere plek waar het huis op staat, net als de bewoners. Dat betekent dat iedere energetische zuivering persoonlijk is. 

Ik bied tevens de mogelijkheid om je huis op afstand te zuiveren. 

Naast woonhuizen, zuiver ik winkel- en bedrijfspanden, praktijkruimtes en yogastudio’s. Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie gerust contact met me op; 06-55155286 of manou@maanverlicht.nl

Een vriendin van mij had goede ervaringen met de huisreiniging van Manou. Omdat mijn kleine mannetje de laatste maanden erg slecht sliep en veel boos was, heb ik Manou gevraagd om het huis te komen reinigen. Hij is namelijk erg gevoelig voor allerlei energien. We wonen er nog niet zo lang, een reiniging voelde sowieso wel goed om te doen.
Manou reageerde erg snel en de volgende week kwam zij al langs. Op een rustige manier heeft zij toen het huis gereinigd, ik voelde ook meteen het verschil. De zwaarte was weg, met name op zolder voelde ik dit erg namelijk.
Na de reiniging moest mijn mannetje even wennen aan de leegte en rust. Manou hielp hierbij met tips, wat erg fijn was. Hij slaapt nu goed en rustig en het voelt hier helemaal schoon en licht. Echt een aanrader voor iedereen die schoon schip wilt maken.

Diane Schuitemaker