Het begon met precies de juiste vraag op twitter die me aan denken zette: je raakte de kern van mijn hulpvraag. Vanochtend een gesprek met jou gehad waarin je mij telkens uitdaagde om bij mezelf te blijven. Je liet je niet verleiden om het in te vullen voor mij. Ik heb geluisterd, gevoeld en dingen opgeschreven. Ik ben meer in contact met mezelf gekomen, daar waar het antwoord ligt op mijn vraag. Dank je wel, voor de inspirerende ochtend.

Annelies Voulon

Trainer/opleider, systemische coach, familieopsteller, Werkplaats voor Verdieping

Voor kristallen en draken had ik al een zeer grote liefde. 
Maar sinds Manou met haar kristallen op mijn pad kwam is daar een hele grote liefde bij gekomen. Skulls. 
Inmiddels wordt de groep van skulls steeds groter. Ieder met hun eigen karakter, wijsheden en gaven. Mijn laatste skull doet niet alleen veel voor mij maar geeft ook anderen helderheid. Zo nam ik hem laatst mee en kreeg een ander via mijn skull een heleboel informatie binnen die voor haar bestemd was. 
Ik ben Manou heel dankbaar dat deze liefdevolle wezens via haar op mijn pad zijn gekomen.

Naast mijn skulls geniet ik ook van Manou haar maangroep. 
Dankzij haar liefdevolle begeleiding leef ik weer natuurlijk volgens de cycli van de maan. Manou is een powervrouw die heel goed weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze is liefdevol en altijd straight. Een vrouw naar mijn hart. 
Alles is, alles mag zijn maar wel lekker geaard en heel down to earth. Net als ik, daar hou ik van. Net als van haar 

Issa

Eigenaar Savvy Sense

Wil je de mooiste stenen? Manou zoekt ze met de grootste passie voor je uit!

Danielle Both

Eigenaar Dreamz and Design

Hele fijne en bijzondere ervaring gehad! De reading voelde voor mij heel helder en het gaf mij veel energie. Ook voelde het gesprek meteen als vertrouwd en kwamen er emoties los die ik zelf niet had verwacht. Heel erg bedankt!

Chantal Hovenga

Ik keek er naar uit om mijn steen te ontvangen en ja daar kwam de postbode ik maakte een sprongetje.En wat mooi in gepakt ook aan alles is gedacht.En nog een bonus steentje extra.En wat ben ik er blij mee het voelde heel goed toen ik hem vasthield.Dankjewel Manou voor deze eerste steen. Superblij met het abonnement er gaan nog vele mooie stenen mijn pad op komen en wat ben ik daar blij mee!

Marion Moers

Manou geeft integer, liefdevol en helder advies als het gaat stenen. Een aanrader! Ook cadeautjes verzorgt ze uitstekend

Diana Willemsen

Geweldig mens, mooie stenen en meer dan super reading en huisreiniging!!! aanrader

Patricia Vorstenbos

Manou heeft voor mij al een aantal keer een afstandsreading en healing gedaan. Ik sta versteld van de zuiverheid en puurte wat er uit naar voren komt. Zo helder en tot in de kern. Ik kan er echt mee verder in mijn groei en het is zo ondersteunend in je dagelijks leven. Ook Manou haar beschrijvingen over de werking van de stenen zijn zo treffend mooi. Echte zielsbetekenissen vind ik het, naar het wezen van het kristal. Zo mooi, zuiver en liefdevol. Heel knap Manou prachtig

Ingrid Douwen

Manou heeft mij bijgestaan in duidelijkheid te verschaffen in de organisatie met betrekking tot werkzaamheden van personeel eninzicht te krijgen in het bedrijf om een reorganisatie door tevoeren. Na een paar korte bijeenkomsten kwam er snelduidelijkheid, overzicht en resultaat.

Marijke Mul

Eigenaar Juwelier en Goudsmid, Marijke Mul

Heb je een kind wat wel even wat extra steun kan gebruiken?
Niet lekker in vel, overprikkeld, te veel op bordje?
Vraag dan Manou om in te voelen welke edelsteen dit kind nu nodig heeft. Dat kan ze als geen ander. Zo waanzinnig gaaf!

Onze oudste straalde helemaal toen hij zijn pakketje kreeg en uitpakte. Toen ik vroeg: Wat voel je als je hem in je handen houdt vertelde hij me het volgende: ‘ ‘Hij zuigt me leeg, sorteert alles en blaast het positieve er weer in!’ Heerlijk joch!

Dus dank je, mooie Manou voor jouw ‘gift’!

Nadine Schartz

Eigenaar Innerheart

Een tijdje terug een emailconsult van Manou mogen ontvangen. Sommige zaken waren mij niet meteen duidelijk, die kwamen pas later aan bod. Vanaf de eerste zij sloeg zij de spijker op de kop. Ik zou een emailconsult bij Manou zeker aanraden om je te ondersteunen op je levenspad.

Tinka Rood

MINERALEN en EDELSTENEN

Mijn oma en een aantal vriendinnen geloofden in de kracht van bepaalde stenen. Ik zelf had er niet zoveel mee. Tot ik voor mijn verjaardag een aantal stenen kreeg met een uitleg van de werking. De laatste tijd heb ik nogal wat stress gehad. Op dat moment las ik op de Facebook pagina van In-sense coaching van Manou Berghout de werking van rook kwarts. Een mooie donkere grijze bol met in t midden een mooi regenboog kleurige vlinder. De steen voelde prima in mijn hand en ik voelde ook een rustig gevoel over me komen. Maar bleef toch een beetje sceptisch. Tot Manou mij een roze kwarts skull liet zien en even in bruikleen gaf. Toen t me even zwaar tegen zat,dacht ik bij mezelf ” weet je wat ik hou m in mijn hand als ik ga slapen, baat t niet dan schaadt t niet” . Tot mijn verwondering werd ik wakker met de skull nog steeds in mijn hand. Heerlijk geslapen en aan een stuk door. En fit om alle issues aan te gaan. Alles is nu weer ok en de vooruitzichten goed. En mineralen en edelstenen? Ik ben nu overtuigd van de werking. Dank

Louise Grasmeijer