Manou heeft mij bijgestaan in duidelijkheid te verschaffen in de organisatie met betrekking tot werkzaamheden van personeel eninzicht te krijgen in het bedrijf om een reorganisatie door tevoeren. Na een paar korte bijeenkomsten kwam er snelduidelijkheid, overzicht en resultaat.

Marijke Mul

Eigenaar Juwelier en Goudsmid, Marijke Mul

Voor kristallen en draken had ik al een zeer grote liefde. 
Maar sinds Manou met haar kristallen op mijn pad kwam is daar een hele grote liefde bij gekomen. Skulls. 
Inmiddels wordt de groep van skulls steeds groter. Ieder met hun eigen karakter, wijsheden en gaven. Mijn laatste skull doet niet alleen veel voor mij maar geeft ook anderen helderheid. Zo nam ik hem laatst mee en kreeg een ander via mijn skull een heleboel informatie binnen die voor haar bestemd was. 
Ik ben Manou heel dankbaar dat deze liefdevolle wezens via haar op mijn pad zijn gekomen.

Naast mijn skulls geniet ik ook van Manou haar maangroep. 
Dankzij haar liefdevolle begeleiding leef ik weer natuurlijk volgens de cycli van de maan. Manou is een powervrouw die heel goed weet wat ze doet en waar ze het over heeft. Ze is liefdevol en altijd straight. Een vrouw naar mijn hart. 
Alles is, alles mag zijn maar wel lekker geaard en heel down to earth. Net als ik, daar hou ik van. Net als van haar 

Issa

Eigenaar Savvy Sense

Hele fijne en bijzondere ervaring gehad! De reading voelde voor mij heel helder en het gaf mij veel energie. Ook voelde het gesprek meteen als vertrouwd en kwamen er emoties los die ik zelf niet had verwacht. Heel erg bedankt!

Chantal

Geweldig mens, mooie stenen en meer dan super reading en huisreiniging!!! aanrader

Patricia

Manou heeft voor mij al een aantal keer een afstandsreading en healing gedaan. Ik sta versteld van de zuiverheid en puurte wat er uit naar voren komt. Zo helder en tot in de kern. Ik kan er echt mee verder in mijn groei en het is zo ondersteunend in je dagelijks leven. Ook Manou haar beschrijvingen over de werking van de stenen zijn zo treffend mooi. Echte zielsbetekenissen vind ik het, naar het wezen van het kristal. Zo mooi, zuiver en liefdevol. Heel knap Manou prachtig

Ingrid

Een tijdje terug een emailconsult van Manou mogen ontvangen. Sommige zaken waren mij niet meteen duidelijk, die kwamen pas later aan bod. Vanaf de eerste zij sloeg zij de spijker op de kop. Ik zou een emailconsult bij Manou zeker aanraden om je te ondersteunen op je levenspad.

Tinka