HEALING

Leef jij je leven vanuit rust, vertrouwen, vrijheid, plezier, creativiteit,  liefde en overvloed?

Je lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden. Als deze drie- eenheid uit balans is, raak je zelf ook uit balans. Je voelt je niet goed en ervaart klachten. Dit kunnen lichamelijke klachten zijn, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn, en buikpijn. En je kunt psychische klachten krijgen. Denk aan onzekerheid, boosheid, gevoelens van onmacht en frustraties, het niet gezien of gehoord worden en verdriet of andere fysieke en/of psychische ongemakken.

Herken je je in één van bovenstaande klachten? Of zijn er andere zaken aan de hand met je waardoor je denkt dat je uit balans bent? Of wil je gewoon graag eens ervaren óf je eigenlijk helemaal in balans bent?

Dan is een healing een mooie eerste stap!

Tijdens een healing wordt jouw zelfgenezend vermogen in je lichaam in gang gezet, zodat de balans weer herstelt. 

READING

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie en maak ik verbinding met jou en het hogere bewustzijn. Je krijgt antwoorden op vragen waar je mee rondloopt. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Alleen jij weet wanneer het klopt. Wat jij voelt mag echt zijn en mag er zijn. Ik bied je een veilige omgeving om de vragen die je hebt nader te onderzoeken. Een reading geeft inzicht in jezelf, bevestiging, vertrouwen en moed.

Een healing of een reading duurt maximaal 45 minuten. Een combinatie van een healing en een reading is ook mogelijk. Deze duurt 90 minuten.

Momenteel is het alleen mogelijk een afspraak te maken voor een healing en reading op afstand. Neem hiervoor contact op via manou@maanverlicht.nl of bel naar 06-55155286. Uiteraard ook als je meer informatie wilt.

Het begon met precies de juiste vraag op twitter die me aan denken zette: je raakte de kern van mijn hulpvraag. Vanochtend een gesprek met jou gehad waarin je mij telkens uitdaagde om bij mezelf te blijven. Je liet je niet verleiden om het in te vullen voor mij. Ik heb geluisterd, gevoeld en dingen opgeschreven. Ik ben meer in contact met mezelf gekomen, daar waar het antwoord ligt op mijn vraag. Dank je wel, voor de inspirerende ochtend.
Annelies Voulon