Healing

Je lichaam, geest en ziel vormen samen een heilige drie-eenheid die jou, als je in balans bent, volledig in je kracht zet. Je leeft je leven vanuit bewustzijn, rust, vertrouwen, energie, vrijheid, plezier, ruimte, creativiteit en liefde.

Als deze drie- eenheid uit balans is, raak je zelf ook uit balans. Je voelt je niet goed en ervaart klachten. Dit kunnen lichamelijke klachten zijn, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn, en buikpijn. En je kunt psychische klachten krijgen. Denk aan onzekerheid, boosheid, gevoelens van onmacht, het niet gezien of gehoord worden en verdriet of andere fysieke en/of psychische ongemakken.

Herken je je in één van bovenstaande klachten? Of zijn er andere zaken aan de hand met je waardoor je denkt dat je uit balans bent? Of wil je gewoon graag eens ervaren óf je eigenlijk helemaal in balans bent?

Dan is een healing een mooie eerste stap!

Tijdens een healing wordt jouw zelfgenezend vermogen in je lichaam in gang gezet, zodat de balans weer herstelt. 

Reading

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie en maak ik verbinding met jou en het hogere bewustzijn. Je krijgt antwoorden op vragen waar je mee rondloopt. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Alleen jij weet wanneer het klopt. Wat jij voelt mag echt zijn en mag er zijn. Ik bied je een veilige omgeving om de vragen die je hebt nader te onderzoeken. Een reading geeft inzicht in jezelf, bevestiging, vertrouwen en moed. 

Edelstenen

Edelstenen spelen een belangrijke rol. Door me op jouw energie af te stemmen kies ik een edelsteen die bij jou en jouw vraag / klacht past. Vervolgens voel je zelf wat de steen met jou doet. Jouw waarnemingen zijn immers minstens zo belangrijk als de mijne.

Wanneer de edelsteen ook voor jou goed voelt , gaan we met de edelsteen / of de edelstenen aan het werk. Bijvoorbeeld door het vasthouden, het voelen van de edelsteen op je lichaam, het afstemmen op de energie via een meditatie of visualisatie of het zien of ervaren van een edelsteenlegging.

Een healing of een reading duurt maximaal 45 minuten. Een combinatie van een healing en een reading is ook mogelijk. Deze duurt 90 minuten.

Neem contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken:

06-551555286

Het begon met precies de juiste vraag op twitter die me aan denken zette: je raakte de kern van mijn hulpvraag. Vanochtend een gesprek met jou gehad waarin je mij telkens uitdaagde om bij mezelf te blijven. Je liet je niet verleiden om het in te vullen voor mij. Ik heb geluisterd, gevoeld en dingen opgeschreven. Ik ben meer in contact met mezelf gekomen, daar waar het antwoord ligt op mijn vraag. Dank je wel, voor de inspirerende ochtend. Annelies Voulon