Mijn diensten

EDELSTENEN & SPRAYS

Tijdens een healing en reading spelen edelstenen een belangrijke rol. Door me op jouw energie af te stemmen kies ik een edelsteen die bij jou en jouw vraag / klacht past.

Een healing of een reading duurt maximaal 45 minuten. Een combinatie van een healing en een reading is ook mogelijk. Deze duurt 90 minuten.

Tevens bestaat de mogelijk voor een healing en reading op afstand. Neem hiervoor contact op via manou@maanverlicht.nl

HEALING & READING

HEALING

Leef jij je leven vanuit rust, vertrouwen, vrijheid, plezier, creativiteit,  liefde en overvloed?

Je lichaam, geest en ziel zijn met elkaar verbonden. Als deze drie- eenheid uit balans is, raak je zelf ook uit balans. Je voelt je niet goed en ervaart klachten. Dit kunnen lichamelijke klachten zijn, zoals vermoeidheid, lusteloosheid, hoofdpijn, en buikpijn. En je kunt psychische klachten krijgen. Denk aan onzekerheid, boosheid, gevoelens van onmacht en frustraties, het niet gezien of gehoord worden en verdriet of andere fysieke en/of psychische ongemakken.

Herken je je in één van bovenstaande klachten? Of zijn er andere zaken aan de hand met je waardoor je denkt dat je uit balans bent? Of wil je gewoon graag eens ervaren óf je eigenlijk helemaal in balans bent?

Dan is een healing een mooie eerste stap!

Tijdens een healing wordt jouw zelfgenezend vermogen in je lichaam in gang gezet, zodat de balans weer herstelt.

READING

Tijdens een reading stem ik me af op jouw energie en maak ik verbinding met jou en het hogere bewustzijn. Je krijgt antwoorden op vragen waar je mee rondloopt. Jij speelt hierin een belangrijke rol. Alleen jij weet wanneer het klopt. Wat jij voelt mag echt zijn en mag er zijn. Ik bied je een veilige omgeving om de vragen die je hebt nader te onderzoeken. Een reading geeft inzicht in jezelf, bevestiging, vertrouwen en moed.

ENERGETISCHE HUISZUIVERING

Jouw huis is dé plek is waar je je veilig en geborgen hoort te voelen! Dit kan echter door verschillende oorzaken verstoord zijn; door ruzie, ziekte, overlijden, geboorte, verhuizing of een scheiding. Veelgehoorde klachten zijn; slecht slapen, ruzies, je niet thuis of veilig voelen in je eigen huis.

Een energetische huiszuivering draagt bij om oude energieën te neutraliseren zodat hernieuwde energie de ruimte krijgt. Hierdoor wordt jouw huis (weer) een  (t)huis weer waarin plezierig en gelukkig geleefd wordt.

Hoe ga ik te werk?
Allereerst ga ik met je in gesprek. Wat is de reden van de zuivering en welk resultaat wil je ervaren? Ik maak energetisch contact met het huis en zuiver ik het huis met de elementen aarde, water, vuur en lucht. Ik maak daarbij tevens gebruik van de energie van edelstenen. De edelstenen bekrachtigen de zuivering en bescherming van het huis zodat de energie van de (huidige) bewoners weer kan stromen. Na de zuivering vertel ik je wat ik heb ervaren, wat ik ben tegengekomen en bied ik nazorg aan.

Ieder huis is uniek, net als iedere plek waar het huis op staat, net als de bewoners. Dat betekent dat iedere energetische zuivering persoonlijk is.

Ik bied tevens de mogelijkheid om je huis op afstand te zuiveren.

Naast woonhuizen, zuiver ik winkel- en bedrijfspanden, praktijkruimtes en yogastudio’s. Neem voor het maken van een afspraak of meer informatie gerust contact met me op; 06-55155286 of manou@maanverlicht.nl

MAGISCHE MAAN

Ze kijkt elke nacht op ons neer, ze straalt licht af en ze heeft heel veel impact op hoe we ons voelen: de maan. Ze maakt ons zacht, ze geeft ons kracht, ze laat ons naar binnen kijken en onze plek op aarde bewust innemen. Wat doe jij met de maan? Ontdek wat er allemaal mogelijk is als je leeft met de cycli van de maan.

De maan staat in nauwe verbinding met de zon. De maan heeft namelijk geen eigen licht. Dit is de weerkaatsing van het zonlicht. Zo staan zon en maan naast elkaar. De zon wordt beschouwd als mannelijk. De energie is naar buiten gericht, warm en licht. De maan wordt beschouwd als vrouwelijk. De energie is naar binnen gericht, koel en donker.

De maan reist net zoals de zon door de sterrenbeelden. De zon doet dat 12 keer in een kalenderjaar. De maan daar reist vaker doorheen.

Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat zowel de zon als de maan door hetzelfde sterrenbeeld reizen. Dat betekent dat zowel jouw bewuste (de zon) als jouw onderbewuste (de maan) thema’s, gevoelens, emoties van dat betreffende sterrenbeeld voor jezelf nader onderzocht kunnen worden.

De maankalender begint na 21 december. Dan is het Midwinter, ook wel Yule genoemd: de langste nacht en de korte dag. Vanaf dat moment worden de dagen langer. Van oudsher werd de terugkeer van het licht gevierd. Afhankelijk of de volle maan in de periode tussen 21 december en 19 januari valt, zijn er 12 of 13 manen in een jaar. De cyclus van de maan duurt gemiddeld 29 dagen.

De maan is magisch en heeft iets ongrijpbaars. Wanneer ze vanaf nieuwe maan in energie toeneemt naar het hoogtepunt tijdens volle maan worden mensen meer en meer geraakt. Wakker liggen, ervaren van onverwachte gebeurtenissen, ontmoetingen of situaties, emoties die versterkt worden en processen die aangewakkerd worden. Je kunt onrust ervaren in je lichaam, geest en ziel. Minder geduld hebben en meer haar op je tanden hebben. Je gaat op je strepen staan, duldt geen commentaar. Je bent helder en windt er geen doekjes omheen.

De mate waarin je dit ervaart verschilt. Mede omdat de energie van de maan en niet te vergeten jouw eigen gemoedstoestand wisselen.

Wil jij ook weten wat je kunt doen rond nieuwe en volle maan?
Verbind je met de energie van de maan en je verbindt jezelf (weer) met jouw eigen natuurlijke ritme. Je leert jezelf beter kennen, je bewustzijn wordt vergroot. Je ontvangt inzichten over (levens)vraagstukken. Je gaat helderder zien en waarnemen,

Treedt toe tot de magische maan groep en bestel nu het “Het magische maan abonnement