Ik ben Manou, getrouwd met Eelco en samen hebben we een prachtige zoon. Daarnaast ben ik trotse stiefmoeder van 4 (jong) volwassenen die hun plek in de wereld aan het ontdekken zijn.

Mijn verhaal gaat over het luisteren naar mijn intuïtie en het volgen van mijn hart. Door moed, vertrouwen, overgave, voelen, delen, rouwen, het niet weten, stoppen, loslaten en doorgaan. Het verbreken van een beknellende vriendschap stond hierin aan de basis.

Ik transformeerde van HR professional in het bedrijfsleven naar energetisch (spiritueel) coach voor particulieren en professionals. Van het pad dat ik heb gevolgd heb ik geen dag spijt gehad. Toen ik de keuze maakte om “nee” te zeggen en weg te gaan van de Zuidas, wist ik natuurlijk niet waar ik vandaag zou staan. Maar ik wist wel dat de reis de moeite waard zou zijn!

Iedereen maakt in zijn leven gebeurtenissen mee waardoor je op een kruispunt belandt. Wanneer je op dat kruispunt staat, weet je dat het NU anders moet. Maar hoe anders? En hoe verder? Dat is het moment waarop jouw spannende wandeling begint. Je weet immers niet waar je aan zult komen. Het enige dat je weet is dat je altijd op het juiste pad bent, welke kruising je ook neemt.

Het bewandelen van het spirituele pad gaat over leren, inzichten opdoen, hard hollen en stilstaan, genieten van het uitzicht, luisteren, gezien en gehoord worden. Het pad is soms grillig en vaak prachtig.

Ik wandel met je mee als spiritueel leraar. Zodat je je gevoel volgt, handelt in samenwerking met je intuïtie en keuzes maakt die echt van jou zijn.

Je bent krachtig, in balans, creatief, en liefdevol naar jezelf en naar anderen. Je hebt meer energie, plezier en aandacht voor wat werkelijk belangrijk is. Kortom je leeft een lichter leven.

Ik ontmoet je graag in de praktijk van Maanverlicht.

Je hebt me in minder stabiele tijd handvatten gegeven die me de mogelijkheid gaven om zaken anders aan te pakken. Toen het beter met me ging heb ik je voornamelijk als klankbord ervaren. Ik kon vraagstukken tegen je aanhouden waar je, vanuit jouw ervaring, een reactie op kon geven. Deze input kon ik weer meenemen in het vervolgtraject en gaf me meer zekerheid in de te ondernemen stappen.

HR coördinator Baker & McKenzie