PAD VAN DE GODIN

Ben je nieuwsgierig?
Sta je open voor nieuwe ervaringen en ontmoetingen?
Durf je jezelf steeds beter te leren kennen?
Ben je een bewuste vrouw? 
Sta je in contact met jezelf? 
Vind je jezelf dapper? 
Ben je bekend met spiritualiteit en magie?

Kan jij op 1 of meerdere vragen ‘JA’ antwoorden dan is het Pad van de Godin iets voor jou!

In september 2019 start het Pad van de Godin.

Waarin je leert, hoort, ontmoet, ontdekt, ziet, doet, voelt, laat en verwondert. Al je zintuigen worden aangezet. Je gevoeligheid wordt versterkt. Je leert over jezelf en de ander. Je ontdekt nieuwe werelden in- en buiten jezelf; de zogenaamde geziene en ongeziene wereld. Je leert, ervaart en bedrijft magie. 

Het is een pad dat je alleen en samen aflegt. Tijd alleen is er om je lessen door te voelen en werken. Tijd samen is om uit te wisselen, te delen en te groeien.

Tijdens het Pad van de Godin wandel ik je naast je, ga ik je voor of sta ik achter je. Ik leer je al dat ik geleerd heb en meer. Je krijgt kennis van het jaarwiel, de maan, de natuurreligie, edelstenen, meditaties, visualisaties, aardings oefeningen en meer. 

Het Pad van de Godin duurt 7 maanden. Op iedere Nieuwe Maan krijg je nieuwe lesstof. Rondom Volle Maan komen we samen. Na 7 maanden word je ingewijd als Godin van het Pad. Welk pad dat is, is jouw persoonlijke die zichtbaar wordt zodra je deze gaat wandelen.

Voorwaarden voor het bewandelen van het Pad van de Godin is dat je een open, nieuwsgierige en respectvolle houding aanneemt naar jezelf als naar de ander. Dat je enigszins bekend bent met zelfontwikkeling, mediteren en visualiseren.

Betreed jij het Pad van de Godin, klik dan hier

Heb je nog vragen bel dan 06-551555286 of mail naar manou@maanverlicht.nl