Regelmatig lees ik berichten over slecht en onrustig slapen. Nu brengen bijvoorbeeld de warmte, de energie van de volle maan, een overvolle werkweek of omstandigheden in je privésituatie veel teweeg. 

Maar heb je weleens gekeken hoe je bed staat in de slaapkamer?

Het beste is om met je voeten richting het oosten te liggen. Zodoende word je wakker, daar waar hier in Nederland de zon opkomt. Als dat praktisch niet mogelijk is, probeer dan of je het hoofdeinde van het bed tegen een muur aan kan staan. Zet het hoofdeinde niet onder het raam. Zorg ervoor dat je je raam en slaapkamerdeur kunt zien.

Met je hoofd op het zuiden slapen is minder geschikt. Het zuiden is verbonden met vuur, passie en gedrevenheid en die energieën dragen niet echt bij aan een ontspannen nachtrust.

Probeer het eens uit… in mijn slaapkamer staat het hoofdeinde tegen de muur en zie ik de zon opkomen. Sindsdien slaap ik erg diep en vast. Ook tijdens volle maan en wanneer er van alles in mijn leven afspeelt.

Ik lees hieronder graag jouw ervaring.

Liefs van Manou